Rulouri din piept de pui cu cascaval
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 200g cascaval
- 2 oua
- faina
- cimbru
- piper
- sare
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
- Feliem pieptul de pui ca pentru snitele.
- Punem feliile de carne intr-o folie alimentara si le batem cu ciocanul pentru snitele.
- Le condimentam si saram.
- Taiem cascavalul in fasii de maximum 1cm.
- Punem la un capat al feliiei de carne o bucata de cascaval, rulam si dam prin faina si dupa aceea il dam prin ou.
- Prajim pana se rumeneste pe ambele parti.
- Le scoatem pe un servetel sa absoarba uleiul in exces.
- Servim simple,cu cartofi prajiti, piure cu salata sau cu sos de iaurt cu usturoi..
- Eu le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************