Nuci umplute cu dulce de leche
Ingrediente:
Aluat:
- 3 oua
- 1 pachet margarina
- 1 cana zahar
- esenta de rom
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja de lamaie si/sau portocala
- faina cata intra in jur de 600g sau pana nu se mai lipeste de maini.
- Pentru aluat amestecam toate ingredientele de mai sus.
- Punem forma la incins pe aragaz si intre timp formam bilele.
- Cat timp se incinge forma, pregatim din tot aluatul bile pe care le pun intr-o tava si in felul asta castig timp.
- Asezam bilele in forma si presam pret de 30 de secunde pe fiecare parte ca sa ia forma de nuca.
- Cand s-au copt le rasturnam intr-un castorn si punem altele.
- Le lasam sa se raceasca, razuim eventualele margini in plus si le umplem cu Dulce de leche.
- Dupa ce le umplem si le lipim, le pudram cu zahar pudra sau cu cacao.
- Daca dorim sa se mai inmoaie le punem intr-un vas ce poate fi acoperit cu un capac.
Arata foarte bine!
RăspundețiȘtergere