Farfalle cu carne tocata
Ingrediente:
- 400g paste (farfalle-in cazul meu)
- 350g carne tocata amestec(porc+vita)
- 600ml suc de rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1/2 ardei gras
- piper
- cimbru
- sare
- busuioc
- 2 catei de usuturoi tocati marunt
- 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
- 2 linguri ulei de masline
- parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.
Mod de preparare:
- Punem pastele la fiert in apa cu sare.
- Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.
- Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.
- Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.
- Potrivim de sare si condimente.
- Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.
- Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************