luni, 25 februarie 2013

Fursecuri rapide





Ingrediente:
  • 1 ou
  • 1 cescuta ulei(sa nu aiba mai mult de 100ml-a mea a avut 150ml si ca urmare au iesit mai tari).
  • 1 cescuta zahar
  • 2 cescute faina
  • esenta de lamaie.
  • cacao, stafide, nuca, migdale sau ce doriti pentru a orna.

Mod de preparare:
  1. Frecam oul cu zaharul si uleiul, pana la completa dizolvare a zaharului.
  2. Adaugam esenta si faina si omogenizam bine.
  3. Incalzim cuptorul la 180grade .
  4. Tapetam o tava cu hartie de copt.
  5. Punem fursecurile in tava cu ajutorul unei lingurite.
  6. Eu am amestecat putina compozitie cu jumatate de lingurita de cacao si am combinat .
  7. Dam la cuptor si avem mare grija ca se coc in max 10 min.
  8. Se pot da prin zahar pudra cat sunt inca calde.
  9. Sunt delicioase, parfumate, pufoase si usor crocante.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************