Ciulama cu ciuperci- de post





Ingrediente:
  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1- 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper.
  
Mod de preparare: 
  1. Taiem ceapa si o calim.
  2. Intre timp taiem ciupercile felii, dupa ce le-am spalat si curatat si le adaugam peste ceapa.
  3. Lasam pe foc acoperite cu un capac sa se inabuse aproximativ 20 de minute.
  4. Punem si usturoiul tocat fin.
  5. Adaugam faina  si apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa clocoteasca bine.
  6. Potrivim de sare si piper.
  7. Presaram verdeata.
  8. Se serveste calda sau rece  (imi place mai mult) cu mamaliguta 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe