Farfalle cu sos alb
Ingrediente:
Mod de preparare:
- 400g paste
- 300g kaizer sau orice alta afumatura
- 250g smantana pentru gatit
- 1 ceapa mai mica
- 1/2 ardei gras
- parmezan
- piper
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
- Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet.
- Intre timp punem 1 lingura de ulei in tigaie si adaugam kaizerul taiat fasii.
- Il lasam cateva minute sa se rumeneasca si adaugam ceapa si ardeiul taiate fin.
- Le lasam sa se inmoaie dupa care adaugam smantana si lasam sa dea 2-3 clocote..
- Potrivim de sare si piper.
- Adaugam pastele in sos si presaram patrunjel.
- Le servim fierbinti cu parmezan ras deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************