Cartofi taranesti
Ingrediente:
- 1kg cartofi
- 300g kaizer
- 1 ceapă mare
- 30ml ulei
- piper
- 3 linguriţe boia
- pătrunjel
- sare
- 1 catel usturoi
- Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingurita de ulei.
- Intre timp,pana fierb cartofii, curatam o ceapa si o taiem fideluta.
- La fel procedam si cu kaizerul.
- INcingem o tigaie cu restul de ulei si punem la calit kaizeul si ceapa.
- Dupa ce s-au calit adaugam boiaua, sarea, piperul si catelul de usturoi zdrobit.
- Luam de pe foc, scoatem din tigaie ceapa si kaizerul dar lasam uleiul.
- Punem iar tigaia pe foc si adaugam cartofii foarte bine scursi, ii lasam se se perpeleasca usor si rasturnam peste ei amestecul de ceapa si kaizer calite.
- Tocam marar sau patrunjel si presaram pe toata suprafata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************