marți, 11 februarie 2014

Cartofi taranesti




Ingrediente:

  • 1kg cartofi
  • 300g kaizer
  • 1 ceapă mare
  • 30ml ulei
  •  piper
  • 3 linguriţe boia
  • pătrunjel
  • sare
  • 1 catel usturoi




Mod de preparare:
  1. Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingurita de ulei.
  2. Intre timp,pana fierb cartofii, curatam o ceapa si o taiem fideluta.
  3. La fel  procedam si cu kaizerul.
  4. INcingem o tigaie cu restul de ulei si punem la calit kaizeul si ceapa.
  5. Dupa ce s-au calit adaugam boiaua, sarea, piperul si catelul de usturoi zdrobit.
  6. Luam de pe foc, scoatem din tigaie ceapa si kaizerul dar lasam uleiul.
  7. Punem iar tigaia pe foc si adaugam cartofii foarte bine scursi, ii lasam se se perpeleasca usor si rasturnam peste ei amestecul de ceapa si kaizer calite.
  8. Tocam marar sau patrunjel si presaram pe toata suprafata.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************