marți, 11 februarie 2014

Fursecuri cu ciocolata


Ingrediente:


  • 2albusuri de ou 
  • 50g ciocolata
  • 300g faina
  •  250g margarina sau unt
  • 2lingurite praf de copt
  • 130g zahar
  • esenta de portocale
  • zahar vanilat

                                    

Mod de preparare:

  1. Frecam untul/margarina spuma.
  2.  Adaugam restul ingredientelor  si omogenizam.
  3. Tocam ciocolata cubulete si o adaqugam in compozitie.
  4. Tapetam o tava cu hartie de copt.
  5. Din aluat formam bilute potrivit de mari si le asezam in tava.
  6. Le coacem la 160 de grade Celsius, timp de 10-15 minute
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************