Treceți la conținutul principal
Faceți căutări pe acest blog
Fursecuri cu ciocolata
Ingrediente:
- 2albusuri de ou
- 50g ciocolata
- 300g faina
- 250g margarina sau unt
- 2lingurite praf de copt
- 130g zahar
- esenta de portocale
- zahar vanilat
Mod de preparare:
- Frecam untul/margarina spuma.
- Adaugam restul ingredientelor si omogenizam.
- Tocam ciocolata cubulete si o adaqugam in compozitie.
- Tapetam o tava cu hartie de copt.
- Din aluat formam bilute potrivit de mari si le asezam in tava.
- Le coacem la 160 de grade Celsius, timp de 10-15 minute
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************