miercuri, 12 februarie 2014

Palmieri din foietaj



Ingrediente:

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 150g zahar 
  • 1 lingura de scortisoara
Mod de preparare:




  1. Pe suprafata de lucru, presaram zahar amestecat cu scortisoara.
  2. Peste zahar intindem foietajul si il presam usor cu un sucitor dar fara a-l intinde. Facem acest lucru sa se preseze zaharul in aluat.
  3. Presaram pe toata suprafata foietajului zahar amestecat cu scrtisoara si rulam de la ambele capete, pana se intalnesc la mijlocul foietajului.
  4. Le taiem la o grosime de 1cm si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Le bagam in cuptorul incins la 200 de grade pret de 15 minute sau pana se rumenesc.
  6. Se scot din tava si se lasa la racit fara se se surapuna pentru ca se lipesc intre ele.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************