vineri, 11 aprilie 2014

Fursecuri cu stafide

Ingrediente:

  • 1cescuta ulei(~100ml)
  • 1cescuta zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • stafide
  • merisoare
  • 1.5 cescute de faina 

Mod de preparare:

  1. Amestecam oul cu zaharul si cu uleiul, pana nu se mai simte zaharul.
  2. Adaugam esenta si coaja de portocale iar la sfarsit faina, putin cate putin.
  3. La sfarsit adaugam in compozitie stafidele inmuiate in apa calda sa rom si merisoarele.
  4. Trebuie sa avem o compozitie destul de groasa dar pe care sa o putem pune cu lingura in tava si sa se aseze sub forma de banut.
  5. Cu o lingura punem compozitia in tava pe hartia de copt si dam la cuptor pentru maxim 10 minute sau si mai bine pana se coloreaza usor marginile fursecurilor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************