Salata de cartofi violeti cu ceapa verde
Ingrediente:
- 1 kg cartofi mov
- 3 legaturi ceapa verde
- 1 legatura de patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei de masline
- zeama de lamaie
- Fierbem cartofii in coaja.
- Dupa ce au fiert, scurgem apa si ii bagam sub un jet de apa rece.
- Ii lasam sa se raceasca cat sa ii putem curata si taia cubulete.
- Ii stropim cu ulei de masline, ii asezonam cu sare si piper si ii acoperim pana se racesc complet.
- Tocam nu foarte marunt ceapa verde si patrunjelul si presaram peste cartofi.
- La final stropim cartofii cu zeama de lamaie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************