joi, 29 mai 2014

Salata de cartofi violeti cu ceapa verde



Ingrediente:
  
  • 1 kg cartofi mov
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie

Mod de preparare:

  1. Fierbem cartofii in coaja.
  2. Dupa ce au fiert, scurgem apa si ii bagam sub un jet de apa rece.
  3. Ii lasam sa se raceasca cat sa ii putem curata si taia cubulete.
  4. Ii stropim cu ulei de masline, ii asezonam cu sare si piper si ii acoperim pana se racesc complet.
  5. Tocam nu foarte marunt ceapa verde si patrunjelul si presaram peste cartofi.
  6. La final stropim cartofii cu zeama de lamaie.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************