Tort cu frisca iaurt si capsuni
Ingrediente:
Mod de preparare:
- 500ml frisca lichida
- 22piscoturi
- 2 linguri zahar pudra
- 400ml iaurt gras
- 500g capsuni taiate felii sau cubulete
- 1 plic de gelatina
- 2 plicuri zahar vanilat.
Mod de preparare:
- Adaugam apa peste gelatina cat sa o acopere.
- Batem frisca bine si oprim intr-un pahar cateva linguri pentru ornat.
- Adaugam iaurtul si cele doua linguri de zahar pudra.
- Mixam bine si adaugam si zaharul vanilat.
- Spalam capsunile, le feliem si le punem la scurs intr-o sita.
- Punem gelatina pe foc mic cat sa se dizolve granulele, avem grija sa nu fiarba!!!!
- Lasam sa se racesca putin si o adaugam peste frisca cu iaurt.
- Amestecam bine.
- Adaugam si capsunile si amestecam usor.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************