Treceți la conținutul principal
Faceți căutări pe acest blog
Oua scotiene
Ingrediente:
- 6 oua fierte
- 2 oua crude
- 500g carnati proaspeti
- 2 linguri faina
- 2 linguri pesmet
- patrunjel verde
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
- Curatam ouale.
- Punem intr-o farfurie faina, in alta oul batut amestecat cu si in alta pesmetul.
- Desfacem carnea din carnati si o amestecam cu patrunjelul verde tocat marunt si cu un ou.
- Ouale fierte le dam prin faina si le invelim cu amestecul de carne tocata.
- Intindem in palma carnea,asezam oul in palma peste carne si il acoperim.
- Bila obtinuta o dam mai intai prin ou apoi prin pesmet.
- Punem uleiul la incins, intr-un vas cu diametru mai mic, pentru a sta ouale cat mai acoperite cu ulei.
- Le prajim pe toate partile si le scoatem pe un servetel pentru a scapa de surplusul de ulei.
- Le servim alaturi de salata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************