marți, 19 august 2014

Prajitura cu nuca de cocos-reteta de post




Ingrediente:

  • 1 cana fulgi nuca de cocos 
  • 1 cana faina 
  • 1 cana zahar 
  • 1 cana lapte de soia sau apa daca vrem sa fie de post, daca nu, putem folosi lapte.
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • esenta vanilie



    Mod de preparare:



    1. Amestecam  toate ingredientele solide mai putin cacaoa intr-un vas.,
    2. Turnam laptele si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam 
    3. Tapetam o tava cu haartie de copt si turnam mai mult de jumatate din aluat.
    4. In restul de  aluat adaugam o lingura de  cacao, amestecam energic si il rasturnam peste aluatul din tava,
    5. Introducem  tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade  pentru 35-40 minute. 
    6. Pentru a fi siguri ca s-a copt o verificaqm cu o scobitoare, daca scobitoarea iese curata din prajitura inseamna ca este gata.
    7. O lasam sa se raceasca in tava, dupa care o portionam si o servim.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


    ******************************************************************************************************************************************************************

    Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




    ***********************************************************************************