vineri, 14 noiembrie 2014

Ciorbita de legume- de post








Ingrediente:

  • 1ceapa
  • 2morcovi
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 telina( aproximativ 200g)
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 100-150g fasole verde congelata
  • 100g mazare verde congelata
  • 2 linguri ulei
  • 1 curie de rosii in bulion
  • sare
  • bors Magic sau bors lichid
  • leustean verde congelat

  • Mod de preparare:


  1. Spalam , curatam si tocam legumele.
  2. Punem in oala in care vom gati, 2 linguri de ulei peste care adaugam ceapa, telina, pastarnacul, morcovul si ardeiul gras si le vom cali 3-4 minute.
  3. Adaugam apa calda (3.5-4 litri) peste legumele calite si le lasam sa fiarba.
  4. Lasam sa fiarba 20 de minute dupa care adaugam restul legumelor si lasam sa mai fiarba 25-30 de minute.
  5. Dupa acest interval adaugam cutia de rosii in bulion sau suc de rosii si lasam sa dea in clocot.
  6. Punem si borsul magic in ciorba si potrivim de sare si mai lasam sa dea un clocot.
  7. La sfarsit presaram leusteanul tocat.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************