Pleurotus cu usturoi si mamaliguta
Ingrediente:
Mod de preparare:
- 500g ciuperci pleurotus
- 1 ceapa mica
- 3-4 catei usturoi
- 3-4 linguri ulei de masline
- patrunjel
- piper
- sare.
- Curatam si spalam ciupercile.
- Le taiem fasii si le lasam putin la scurs.
- Incingem uleiul si punem ceapa tocata sa se inabuse.
- Adaugam ciupercile si le calim 5 minute.
- Punem si usturoiul taiat felii subtiri sau pisat.
- Adaugam sare si piper .
- Lasam pe foc pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se rumeneasca usor.
- Tocam patrunjelul si il presaram peste ciuperci.
- Servim cu mamaliga.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************