marți, 16 decembrie 2014

Ciocolata de casa cu alune



Ingrediente:




  • 200 g lapte praf
  • 120 g zahar
  • 80 g unt
  • 40-50 g cacao
  • 65 ml apa
  •  nuca/alune de padure/stafide/merisoare/ fructe confiate- ce ai sau ce vrei
  • 1 fiola esenta de rom



Mod de preparare:



  1.  Amestecam laptele praf cu cacao.
  2. Zaharul cu apa, le punem sa fiarba in clocot timp de 5 minute.
  3.  Dupa acest interval luam de pe foc, adaugam untul si esentele, amestecam pana se topeste untul, apoi turnam peste cacao amestecata cu lapte praf.
  4. Amestecam bine, punem nucile, apoi rasturnam intr-o tava(15/15) pe care am tapetat-o cu folie de plastic si lasam sa se raceasca.
  5. Cand s-a racit o taiem in cuburi si servim.






Un comentariu:

  1. I hope you will keep on submitting new articles or blog posts & thank you for sharing your great experience with us.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************