marți, 17 februarie 2015

Foi de pandispan cu gem de caise


Ingrediente:

  • 7 oua
  • 210g zahar
  • 210g faina
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie


Mod de preparare:

  1. Mixam ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat  pana isi tripeaza volumul si se deschid la culoare.
  2. Adaugam faina proaspat cernuta, putin cate putin si amestecam cu o lingura dinspre centru spre marginea bolului.
  3. Rasturnam compozitia intr-o tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt doar pe fundul tavii sau unsa cu unt/margarina si presarata cu faina inclusiv pe peretii tavii.
  4. Bagam tava in cuptorul incins la 180grade pentru 20-25 de minute.
  5. Este gata atunci cand marginile pandispanului se desprind de peretii tavii.
  6. Il lasam sa se raceasca in cuptor, lasand usa intredeschisa.
  7. Il taiem in cate foi vrem si il ungem cu gem de caise.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************