luni, 30 martie 2015

Piftie de cocos







Ingrediente:
  • 1 cocos de tara
  • 2 morcovi
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • piper.


Mod de preparare:

  1.  Portionam carnea, o spalam si o punem la fiert in apa rece.
  2. Apa  trebuie sa fie cu 5-6 cm peste carne
  3. Se lasa la fiert la foc potrivit spre mic, pana scade la jumatate si carnea este fiarta.
  4. Luam de pe foc si scoatem carnea .
  5. O lasam sa se raceasca putin si o dezosam. 
  6. In zeama ramasa se adauga dupa gust usturoiul pisat si sare daca mai este nevoie.
  7. Se strecoara indepartand legumele si usturoiul.
  8. Carnea se aseaza in forme peste ea punandu-se zeama .
  9. O lasam la rece pana se incheaga bine .





























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************