joi, 26 martie 2015

Supa de legume





Ingrediente:



  • 1 cartof
  • 2morcovi
  • 1 ceasca cu fasole verde congelata
  • 1/2 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 100g varza alba
  • 1/2 ceasca mazare verde congelata
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 cutie de rosii culbulete in suc  de rosii
  • 2 tije telina(apio)
  • 1 ardei gras/capia rosu
  • 6-7 rosii cherry (congelate- in cazul meu)
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper.




Mod de preparare:
  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Cartofii ii taiem cubulete
  3. La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina.
  4.  Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt.
  5. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. 
  6. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. 
  7.  Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa, mazarea, fasolea verde, apio  si ardeiul gras se inabusa in ulei cu putina apa.
  8. Adaugam apa, piper si sare si se continua fierberea.
  9.  Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii.
  10.  Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, rosiile, fidea,  si se mai fierb 8-10 minute.
  11. La sfarsit presaram patrunjelul taiat fin.
  12. Este delicioasa calda dar si rece!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************