Tocanita sanatoasa-reteta de post
- 1ceapa potrivita
- 1 ardei gras/capia rosu
- 2 morcovi subtirei
- 1 dovlecel
- 2 tije de apio (telina 0
- 1borcan de fasole verde/galbena fiarta
- 1 cutie de rosii decojeite in sus de rosii sau 2-3 rosii proaspete
- patrunjel
- 1catel de usturoi
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- foaie de dafin
- cimbru
- orez fiert.
Mod de preparare:
- Punem uleiul intr-o cratita incinsa.
- Adaugam ceapa taiata julien si catelul de usturoi taiat feliute si le lasam sa se inmoaie putin.
- Urmeaza morcovii taiati rondele subtiri.
- Adaugam dovlecelul si tijele de telina taiate marunt.
- La lasam se se inmoaie, adaugam ardeiul gras taiat fasii si turnam apa calda cat sa acopere legumele.
- Cand sunt aproape gata si a scazut lichidul din cratita, rasturnam si continutul unei conserve de rosii plus fasolea verde/galbena scursa foarte bine de apa si asezonam cu sare si condimente..
- Mai lasam sa dea cateva clocote si gata.
- Presaram patrunjel verde si servim alaturi de orez fiert cu putina sare sau si mai bine cu mamaliga.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************