Pui cu legume si carnati
Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 6-8 cartofi
- 1 ceapa rosie
- 300g carnati afumati si picanti
- 200g masline asortate
- rozmarin verde
- 2 linguri cu ulei de masline
- zeama stoarsa de la o lamaie
- 6-8 catei i de usturoi
- sare
- piper proaspat macinat
- patrunjel verde
Mod de preparare:
- Preincalzim cuptorul.
- Curatam si taiem legumele.
- Taiem carnatii rondele de 0.5cm.
- Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus.
- Asezonam cu sare si piper.
- Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si maslinele.
- Presaram pe toata suprafata rozmarin,putin patrunjel, usturoiul intreg si acoperim cu hartie de copt.
- Lasam tava in cuptorul setat la 220 de grade pentru aproximativ 35 de minute.
- Dupa expirarea timpului scoatem tava si stoarcem zeama de la lamaie si mai dam la cuptor 10-15 minute.
- Presaram patrunjel verde tocat marunt(facultativ).
- Se poate servi cu salata verde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************