luni, 27 aprilie 2015

Pui cu legume si carnati





Ingrediente:
  • 6 pulpe de pui 
  • 6-8 cartofi
  • 1 ceapa rosie 
  • 300g carnati afumati si picanti
  • 200g masline asortate
  •  rozmarin verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • zeama stoarsa de la o lamaie 
  • 6-8 catei i de usturoi
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

  1. Preincalzim cuptorul.
  2. Curatam si taiem legumele.
  3. Taiem carnatii rondele de 0.5cm.
  4. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus.
  5. Asezonam cu sare si piper.
  6. Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si maslinele.
  7. Presaram pe toata suprafata rozmarin,putin patrunjel, usturoiul intreg si acoperim cu hartie de copt.
  8. Lasam tava in cuptorul setat la 220 de grade pentru aproximativ 35 de minute.
  9. Dupa expirarea timpului scoatem tava si stoarcem zeama de la lamaie si mai dam la cuptor 10-15 minute.
  10. Presaram patrunjel verde tocat marunt(facultativ).
  11. Se poate servi cu salata verde.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************