Mazare cu carne de porc
Ingrediente:
- 500g carne de porc
- 1kg de mazare congelata
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ardei gras/capia
- 2-3 linguri de ulei
- 1-2 lnguri pasta tomate
- 1 lingurita boia dulce
- sare
- piper
- marar/patrunjel.
Mod de preparare:
- Taiem carnea cubulete.
- Punem uleiul la incins, intr-o cratita si adaugam carnea.
- O lasam pana se rumenste usor.
- Adaugam peste carne, ceapa, morcovul si ardeiul.
- Calim aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand.
- Adaugam pasta de tomate si amestecam.
- Rasturnam in cratita, mazarea congelata si adaugam putina apa.
- Acoperim cratita cu un capac si lasam pe foc pana se decongeleaza mazarea.
- Dupa cateva minute(verificam sa fie dezghetata mazarea), acoperim mazarea cu apa si fierbem totul la foc mic, pana este gata carnea.
- Verificam sa fie bine fiarta carnea dar si mazarea si potrivim de gust cu sare, piper si boia dulce.
- Lasati mancarea sa fiarba si gata, stingeti focul.
- Presarati marar/patrunjel verde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************