joi, 4 iunie 2015

Paste carbonara





Ingrediente:


  • 250 g paste
  • 1 galbenus de ou
  • 4 linguri parmezan ras
  • 200 g smantana
  • 100 g sunca afumata
  • usturoi
  • patrunjel verde




Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet.
  2. Taiem sunca in forma de bastonase si o prajim in ulei de masline impreuna cu catelul de usturoi zdrobit usor.
  3. Amestecam smantana cu parmezanul si cu galbenusul de ou.
  4. Scurgem pastele de apa si la punem intr-un bol mai mare.
  5. Adaugam peste ele sunca prajita cu tot cu ulei si le lasam 2-3 minute.
  6. Punem si amestecul de smantana si amestecam.,
  7. Presaram patrunjel verde si mai adaugam parmezan ras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************