Paste carbonara
Ingrediente:
- 250 g paste
- 1 galbenus de ou
- 4 linguri parmezan ras
- 200 g smantana
- 100 g sunca afumata
- usturoi
- patrunjel verde
Mod de preparare:
- Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet.
- Taiem sunca in forma de bastonase si o prajim in ulei de masline impreuna cu catelul de usturoi zdrobit usor.
- Amestecam smantana cu parmezanul si cu galbenusul de ou.
- Scurgem pastele de apa si la punem intr-un bol mai mare.
- Adaugam peste ele sunca prajita cu tot cu ulei si le lasam 2-3 minute.
- Punem si amestecul de smantana si amestecam.,
- Presaram patrunjel verde si mai adaugam parmezan ras.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************