Prajitura cu kiwi
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Batem ouale cu zaharul şi 1 pachetel zahăr vanilat.
- Adaugam treptat uleiul, apoi laptele şi făina amestecată cu praful de copt.
- Turnam intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coacem în cuptorul încins 20-25 minute.
- Batem frişca cu 2 linguri zahar pudra si 1 pachetel de zahăr vanilat si o punem in frigider.
- Curatam kiwi şi le taiem felii subţiri.
- Intindem gemul de caise şi frişca pe toata suprafata batului racit.
- Ornam cu felii de kiwi şi jeleu de fructe(facultativ), pe care il preparam conform indicaţiilor de pe pachet. Eu folosesc un spray cu gelatina sa nu se oxideze fructele.
- Dam la frigider pentru minum 2 ore si servim.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************