joi, 25 iunie 2015

Prajitura cu kiwi




Ingrediente:



  • 3ouă
  • 150g zahăr
  • 2 pachete zahăr vanilat
  • linguri ulei
  • 75ml lapte
  • 150g făină
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri gem de caise
  • 200 ml smântână pentru frişcă
  • 3kiwi

  • Mod de preparare:

    1.  Batem ouale cu zaharul  şi 1 pachetel zahăr vanilat.
    2.  Adaugam treptat uleiul, apoi laptele şi făina amestecată cu praful de copt.
    3.  Turnam intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi  coacem în cuptorul încins 20-25 minute.
    4.  Batem frişca cu 2 linguri zahar pudra si  1 pachetel de zahăr vanilat si o punem in frigider. 
    5.  Curatam kiwi şi le  taiem felii subţiri.
    6.  Intindem gemul de caise şi frişca pe toata suprafata batului racit. 
    7.  Ornam  cu felii de kiwi şi jeleu de fructe(facultativ), pe care il preparam  conform indicaţiilor de    pe pachet. Eu folosesc un spray cu gelatina sa nu se oxideze fructele.
    8.  Dam la frigider pentru minum 2 ore si servim.



    Sursa: Unica

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


    ******************************************************************************************************************************************************************

    Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




    ***********************************************************************************