Ficatei lionezi
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua.
- Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute.
- Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava.
- Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute.
- Dupa cele 10 minute punem si vinul peste ficatei si ceapa si mai lasam inca 15 minute cucuptor.
- Presaram patrunjelul tocat fin si servim cu cartofi la cuptor, cartofi natur sau piure.
- Eu ii prefer cu piure de cartofi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************