miercuri, 19 iulie 2017

Paste chinezesti (noodles) cu pui si legume


Ingrediente:
 
  • o punga paste de orez
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu sau 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel
  • sos de soia(facultativ)
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper
Mod de preparare: 

  1. Taiem cum dormim ceapa, morcovul, ardeiul gras si pieptul de pui.
  2. Intr-o tigaie incingem uleiul cu usturoi si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care adaugam legumele taiate. 
  3. Condimentam dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute
  4.  Se adauga sosul de soia(facultativ), amestecam timp de 2 min, apoi adaugam pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min. 
  5. Se servesc calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************