Paste chinezesti (noodles) cu pui si legume
Ingrediente:
- o punga paste de orez
- 1 piept de pui
- 1 morcov
- 1 ardei rosu sau 1 ardei verde
- 1 ceapa mica
- 1 dovlecel
- sos de soia(facultativ)
- ulei
- 2 catei de usturoi
- sare/piper
- Taiem cum dormim ceapa, morcovul, ardeiul gras si pieptul de pui.
- Intr-o tigaie incingem uleiul cu usturoi si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care adaugam legumele taiate.
- Condimentam dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute
- Se adauga sosul de soia(facultativ), amestecam timp de 2 min, apoi adaugam pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min.
- Se servesc calde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************