luni, 24 iulie 2017

Prăjitură cu caise




Ingrediente:
 
  • 3 oua 
  • 125g faina
  • 225g zahar
  • 150g unt moale
  • 1 praf sare
  • 1/2plic de  praf de copt
  • 400g caise
  • 2-3linguri lichior de care aveti sau  de preferat limoncello
Mod de preparare:
  1. Spalam caisele, le curatam de samburi si le feliem.
  2. Frecam untul cu zaharul pana se face spuma.
  3. Adaugam si ouale si mixam bine.
  4. Rasturnam peste oua, faina amestecata cu praful de copt si cu sarea.
  5. La sfarsit adaugam caisele si lichiorul.
  6. Incingem cuptorul la 175 de grade.
  7. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  8. Dam la cuptor pentru 40-45 de minute, pana se rumeneste si trece testul scobitorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************