Cartofi la cuptor cu kaizer




INGREDIENTE:
  • 1kg cartofi
  • 250g  kaizer
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde.

MOD DE PREPARARE:
  1. Spalam cartofii si ii fierbem cu tot cu coaja aproximativ 5 minute.
  2. ii curatam de coaja,ii feliem si ii punem intr-un bol.
  3. Asezonam cu sare si piper, presaram cimbru uscat, stropim cu ulei si adaugam si  kaizer-ul taiat felii. 
  4.  Amestecam bine totul si ii rasturnam in tava unsa cu unt.
  5.  Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam sa se coaca la 200°C timp de 10-15 minute
  6. Dupa acest interval de timp scoatem folia si ii lasam sa se rumeasca. 
  7. La final presaram patrunjel verde.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe