marți, 21 noiembrie 2017

Cartofi la cuptor cu kaizer




INGREDIENTE:
  • 1kg cartofi
  • 250g  kaizer
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde.

MOD DE PREPARARE:
  1. Spalam cartofii si ii fierbem cu tot cu coaja aproximativ 5 minute.
  2. ii curatam de coaja,ii feliem si ii punem intr-un bol.
  3. Asezonam cu sare si piper, presaram cimbru uscat, stropim cu ulei si adaugam si  kaizer-ul taiat felii. 
  4.  Amestecam bine totul si ii rasturnam in tava unsa cu unt.
  5.  Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam sa se coaca la 200°C timp de 10-15 minute
  6. Dupa acest interval de timp scoatem folia si ii lasam sa se rumeasca. 
  7. La final presaram patrunjel verde.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************