vineri, 27 iulie 2012

Oua umplute cu salata de ciuperci cu maioneza








INGREDIENTE:


  • 3 oua
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 catel usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1lingurita suc de lamaie
  • patrunjel pentru decor

MOD DE PREPARARE:

  1. Fierbem ouale si le punem in apa rece.
  2. Tocam ciupercile si le punem la scurs.
  3. Intre timp pregatim maioneza, adaugam usturoiul taiat foarte fin si ciupercile scurse bine de apa.
  4. Curatam ouale de coaja si le taiem in doua.
  5. Umplem fiecare jumatate de ou cu salata de ciuperci si ornam cu frunze de patrunjel.
  6. Le pastram la rece pana le servim.

Un comentariu:

  1. Cand vad fotografia asta totdeauna imi amintesc de Revelion si ce frumos era aranjata masa la tine. Si binenteles ce gustos a fost tot ce era pe masa!

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************