joi, 19 iulie 2012

Pui cu usturoi verde si cartofi


INGREDIENTE:
8 pulpe de pui
1 kg cartofi
100 ml ulei (de floarea soarelui sau masline)
usturoi verde
sare, piper, condimente

PREPARARE:

1. Pulpele de pui se spala, se sareaza si se condimenteaza. Cartofii se curata si se taie pe lung, in felii groase de aprox. 1/2 cm, se sareaza si se condimenteaza.

2. In tava mare de aragaz se toarna jumatate din cantitatea de ulei. Feliile de cartof se aseaza in strat, in asa fel incat sa acopere toata tava. Cartofii se stropesc pe deasupra cu putin ulei.

3. Se aseaza pulpele de pui peste cartofi si restul de ulei se toarna peste pulpe.

4. Puneti tava in cuptorul preincalzit si lasati-o la foc mediu, pana cand cartofii sunt aurii si pulpele rumenite.

5. Cu 10 minute inainte sa scoateti tava din cuptor, presarati usturoiul verde taiat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************