miercuri, 29 august 2012

Cartofi cu branza la cuptor



INGREDIENTE:
6-7 cartofi mari
500 g branza telemea de vaca sau de oaie
3 oua
50 g unt
100-150 g smantana sau lapte
marar verde sau ceapa verde - optional


PREPARARE:
1. Se fierb cartofii in coaja, se lasa sa se raceasca si apoi se curata.Se taie felii si se aseaza intr-un vas uns cu unt.

2. Faramitam branza cu furculita, adaugam laptele si ouale batute si turnam compozitia  peste cartofi.


3. Dam la cuptor 25-30 de minute la foc potrivit.

Se pot servi atat calzi cat si reci.

2 comentarii:

  1. Ce buni au fost astia! sa mai faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu Monica,


    am gatit de multe ori la fel, insa eu am adaugat si smantana!

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************