duminică, 16 septembrie 2012

Ardei capia copt pentru iarna

Ingrediente:

ardei capia

Mod de preparare:


  1. Se spala ardeiul.
  2. Se indeparteaza cotoarele  si semintele.
  3. Se aseaza ardeii intr-o tava pe hartie de copt si se pun in cuptorul incins.  
  4. Dupa ce se  coc, se pun intr-un vas, se presara sare peste ei (se curata mai usor) si se lasa acoperiti un sfert de ora.
  5. Se  curata de coaja.
  6. Se  aseaza cate 10-15 in pungute si se  pastreaza  la congelator. 
Asa este mult mai practic, deoarece se  pot consuma sub forma de salata, se pot combina cu vinete, ceapa si rosii pentru.zacusca,sau se  pot folosi la tocanite si alte preparate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************