vineri, 21 septembrie 2012

Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara



INGREDIENTE:
 
  • 1 ou
  • 4 linguri de fulgi de ovaz
  • 2 linguri fulgi de secara, pe care eu le-am macinat in rasnita electrica :D
  • 1 lingura indulcitor praf
  • o jumatate de lingura cacao
  • o jumatate de lingurita praf de copt
  • esenta preferata  – cateva picaturi

MOD DE PREPARARE:

  1. Pornim  cuptorul.
  2. Intr-un vas, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta groasa.
  3. Punem  foaie de copt intr-o tava.
  4. Cu o lingura, luam aluat din vas si il dam o forma sferica in palma dupa care il aplatizam si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
  5. Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.

Sunt perfecti pentru orice moment al zilei.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************