Ciorba cu perisoare
Ingrediente:
- 3 cepe
- 1 dovlecel
- 200g telina
- 2 ardei grasi sau capia rosii
- 2 ardei grasi verzi
- 4 morcovi
- 500g carne tocata
- 100g orez
- 1 ou
- 3 rosii
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 bors magic
- 100g mazare boabe
- 100g fasole verde
- 100g varza tocata fin
- leustean
- 1 plic "Bors Magic cu legume'' de la Knorr
- sare
- putin piper
Mod de preparare:
- Curatam si spalam legumele.
- Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile.
- Cand sunt legumele pe jumatate fierte, adaugam rosiile taiate cubulete.
- Intre timp pregatim compozitia de perisoare si anume: amestecam carnea tocata cu orezul, putina sare, putin piper, cu un ou crud si cu putina verdeata.
- Ne umezim mainile cu apa sau ulei si formam niste mici bile.
- Modelam toata carnea si incepem sa le punem in ciorba noastra care clocoteste.
- Dupa aproximativ 20 de minute adaugam plicul de bors, mai lasam sa fiarba 5 minute si inchidem focul.
- Tocam verdeata si presaram peste ciorba.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************