miercuri, 26 septembrie 2012

Ciorba cu perisoare












 Ingrediente:


  • 3 cepe
  • 1 dovlecel
  • 200g telina
  • 2 ardei grasi sau capia rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • 4 morcovi
  • 500g carne tocata
  • 100g orez
  • 1 ou
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 bors magic
  • 100g mazare boabe
  • 100g fasole verde
  • 100g varza tocata fin
  • leustean
  • 1 plic "Bors Magic cu legume'' de la Knorr
  • sare
  • putin piper




Mod de preparare:

  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile.
  3. Cand sunt legumele pe jumatate  fierte, adaugam rosiile taiate cubulete.
  4. Intre timp pregatim compozitia de perisoare si anume: amestecam carnea tocata cu orezul, putina sare, putin piper, cu un ou crud si cu putina verdeata.
  5. Ne umezim mainile cu apa sau ulei si formam niste mici bile.
  6. Modelam toata carnea si incepem sa le punem in ciorba noastra care clocoteste.
  7. Dupa aproximativ 20 de minute adaugam plicul de bors, mai lasam sa fiarba 5 minute si inchidem focul.
  8. Tocam verdeata si presaram peste ciorba. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************