Ciorba de curcan
- 2 aripi si un gat de curcan
- 1plic de "Bors Magic cu legume" de la Knorr
- 3 morcovi
- 1 patrunjel radacina
- 1 telina mica
- 2 cepe
- 1 dovlecel
- 100 de grame de fasole verde pastai
- 3 ardei gras taiat cuburi
- 3 cartofi cuburi
- 2 linguri pasta de tomate
- leustean
- sare, piper
- 1 ou
MOD DE PREPARARE:
- Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece.
- Cand apa incepe sa clocoteasca, se indeparteaza cu grija spuma, de cateva ori.
- Cand nu se mai formeaza spuma, se adauga legumele.
- Se lasa sa fiarba pe foc mic.
- Se verifica sa fie fierte carnea si legumele si se adauga borsul si pasta de tomate..
- Se bate bine un ou si se adauga in oala cu ciorba.
- Se spala si se toaca fin leusteanul, se presara peste ciorba.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************