marți, 11 septembrie 2012

Ciorba de curcan






INGREDIENTE (pentru 5 litri de ciorba):
  • 2 aripi  si un gat  de curcan
  • 1plic de "Bors Magic cu legume" de la Knorr
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel 
  • 100 de grame de fasole verde pastai
  • 3 ardei gras taiat cuburi
  • 3 cartofi cuburi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • leustean
  • sare, piper
  • 1 ou



MOD DE PREPARARE:

  1. Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca, se indeparteaza cu grija spuma, de cateva ori. 
  3. Cand nu se mai formeaza  spuma, se adauga legumele.
  4. Se lasa sa fiarba pe foc mic.
  5. Se verifica sa fie fierte carnea si legumele si se adauga borsul si pasta de tomate..
  6. Se bate bine un ou si se adauga in oala cu ciorba.
  7. Se spala si se toaca fin leusteanul, se presara peste ciorba.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************