Ficatei de pui cu ceapa, la cuptor
INGREDIENTE:
- 500g ficatei de pui
- o ceapa mare
- 5-6 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- 1 pahar de vin alb
- sare, piper, cimbru
MOD DE PREPARARE:
- Se spala ficateii si se curata.
- Se scurg bine de apa si se amesteca cu condimentele si usturoiul(daca nu va preseaza timpul, ii puteti lasa putin la frigider acoperiti).
- Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza ceapa taiata rondele si deasupra se pun ficateii si usturoiul.
- Adaugam o lingura de ulei peste ficatei si paharul cu vin.
- Ii lasam la cuptor 30-40 de minute la foc mediu sau pana se rumenesc bine si nu mai sunt rosii inauntru.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************