joi, 13 septembrie 2012

Ficatei de pui cu ceapa, la cuptor


INGREDIENTE:

  • 500g ficatei de pui
  • o ceapa mare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • sare, piper, cimbru



MOD DE PREPARARE:
  1. Se spala ficateii si se curata.
  2. Se scurg bine de apa si se amesteca cu condimentele si usturoiul(daca nu va preseaza timpul, ii puteti lasa putin la frigider acoperiti).
  3. Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza ceapa taiata rondele si deasupra se pun ficateii si usturoiul.
  4. Adaugam o lingura de ulei peste ficatei si paharul cu vin.
  5. Ii lasam la cuptor 30-40 de minute la foc mediu sau pana se rumenesc bine si nu mai sunt rosii inauntru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************