Foietaj cu branza si rosii
Ingrediente:
- 400g foietaj de patiserie congelat
- 200g rosii cherry
- 100g rosii-galbene
- 300g branza(eu am folosit feta)
- piper
- ulei de masline
- sare.
Mod de preparare:
- Decongelam foietajul punandu-l in frigider.
- Cand s-a dezghetat in intindem intr-o tava unsa cu ulei de masline.
- Il portionam cum dorim si il stropim cu ulei de masine.
- Adaugam branza taiata cubulete sau fasiute(sau cum doriti).
- Taiem rosiutele in doua sau in patru, dupa preferinte.
- Presaram piper si putina sare.
- Punem tava in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la 200grade sau pana se rumeneste putin.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************