duminică, 30 septembrie 2012

Foietaj cu branza si rosii




Ingrediente:



  • 400g foietaj de patiserie congelat
  • 200g rosii cherry
  • 100g rosii-galbene
  • 300g branza(eu am folosit feta)
  • piper
  • ulei de masline
  • sare.


Mod de preparare:
  1. Decongelam foietajul punandu-l in frigider.
  2. Cand s-a dezghetat in intindem intr-o tava unsa cu ulei de masline.
  3. Il portionam cum dorim si il stropim cu ulei de masine.
  4. Adaugam branza taiata cubulete sau fasiute(sau cum doriti).
  5. Taiem rosiutele in doua sau in patru, dupa preferinte.
  6. Presaram piper si putina sare.
  7. Punem tava in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la 200grade sau pana se rumeneste putin.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************