miercuri, 19 septembrie 2012

Legume la gratar

INGREDIENTE:

  • dovlecel
  • ardei capia
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper





MOD DE PREPARARE:

  1. Curatam si spalam legumele
  2. Feliem dovlecelul, il presaram cu sare si il lasam 10 minute, la scurs/
  3. Taiem ardeiul bucati cum dorim si il presaram si pe el cu sare.
  4. Presaram piper peste legume.
  5. Adaugam si uleiul de masine.
  6. Lasam 5 minute si le punem pe gratarul incins.
Mai putem pune pe gratar: ceapa uscata sau verde, ciuperci si rosii.


Un comentariu:

  1. Te rog sa postezi si sosul acela buun care il faci tu din rosii la gratar cu usturoi. Merci.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************