duminică, 30 septembrie 2012

Musaca


Ingrediente:

  • 2kg cartofi
  • 800-900g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura boia dulce
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

  1. Se curata, se spala si se feliaza cartofii.
  2. Se pun  intr-o oala, impreuna cu jumatate de ceapa curatata se adauga apa.
  3. Se pun fiert cam trei sferturi din timpul acordat in mod obisnuit fierberii.
  4. Cartofii nu trebuie sa fie fierti bine, pentru ca urmeaza a fi bagati la cuptor.
  5. Intre timp, spalam, curatam si tocam legumele marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************