sâmbătă, 1 septembrie 2012

Orez cu legume si pulpa de porc







 INGREDIENTE:
250g orez
300g pulpa porc
2 morcovi
2 cepe
2 ardei grasi/capia
1dovlecel
750 ml apa sau supa de carne/legume
patrunjel
foaie de dafin
piper boabe
cimbru
sare
ulei


PREPARARE:


1. Curatam si tocam legumele si le punem la calit intr-o cratita cu putin ulei. Apoi adaugam si pulpa de porc taiata cubulete.

2. Acoperim si lasam se se inabuse carnea, turnam apa peste legume si carne si lasam sa dea cateva clocote dupa care punem  orezul, patrunjelul, piperul, sarea dupa gust si bagam la cuptor 20-25 de min.

Se poate servi cu salata  sau cu muraturi.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************