Orez cu legume si pulpa de porc
INGREDIENTE:
250g orez
300g pulpa porc
2 morcovi
2 cepe
2 ardei grasi/capia
1dovlecel
750 ml apa sau supa de carne/legume
patrunjel
foaie de dafin
piper boabe
cimbru
sare
ulei
PREPARARE:
1. Curatam si tocam legumele si le punem la calit intr-o cratita cu putin ulei.
Apoi adaugam si pulpa de porc taiata cubulete.
2. Acoperim si lasam se se inabuse carnea, turnam apa peste legume si carne si lasam sa dea cateva clocote dupa care punem orezul, patrunjelul, piperul, sarea dupa gust si bagam la cuptor 20-25 de min.
Se poate servi cu salata sau cu muraturi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************