miercuri, 5 septembrie 2012

Salata Caprese



 
O reteta mai simpla decat atat nici ca se poate.
Recunosc ca sunt o norocoasa, rosiile folosite la aceasta salata sunt din gradina mamei mele de la tara. Sunt naturale si foarte gustoase.



INGREDIENTE:

  • rosii
  • mozzarella, in cazul meu "Miez de lapte- cu sare' de la Delaco
  • frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • piper negru macinat
  • un praf sare.


MOD DE PREPARARE:

  1. Spalati rosiile, le taiati felii iar cu branza faceti la fel. 
  2. Le asezati pe o farfurie, alternand feliile intre ele. Nu uitati de frunzele  de busuioc.
  3. Presarati piper, un praf de sare si ulei de masline.
  4. A se lasa ingredientele cel putin 30 de minute la temperatura camerei, pentru a simti adevaratul gust al rosiilor si in plus mozzarella are alt gust cand este tinuta la rece.

3 comentarii:

  1. Arata minunat! iar culorile sunt absolut delicioase. Mi-ai facut o mare pofta...trebuie sa facem salata asta cand ne vedem. Eu aduc mozarella, tu doar vino cu rosiile alea grozave de la mama.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Multumesc mult! Nu trebuie sa aduci nimic, trebuie doar sa ai pofta de mancare. Te pup si promit ca iti pregatesc salata cu prima ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e dor de vara si de rosiile din gradina...

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************