Salata Caprese
O reteta mai simpla decat atat nici ca se poate.
Recunosc ca sunt o norocoasa, rosiile folosite la aceasta salata sunt din gradina mamei mele de la tara. Sunt naturale si foarte gustoase.
INGREDIENTE:
- rosii
- mozzarella, in cazul meu "Miez de lapte- cu sare' de la Delaco
- frunze de busuioc proaspat
- ulei de masline
- piper negru macinat
- un praf sare.
MOD DE PREPARARE:
- Spalati rosiile, le taiati felii iar cu branza faceti la fel.
- Le asezati pe o farfurie, alternand feliile intre ele. Nu uitati de frunzele de busuioc.
- Presarati piper, un praf de sare si ulei de masline.
- A se lasa ingredientele cel putin 30 de minute la temperatura camerei, pentru a simti adevaratul gust al rosiilor si in plus mozzarella are alt gust cand este tinuta la rece.
Arata minunat! iar culorile sunt absolut delicioase. Mi-ai facut o mare pofta...trebuie sa facem salata asta cand ne vedem. Eu aduc mozarella, tu doar vino cu rosiile alea grozave de la mama.
RăspundețiȘtergere:))Multumesc mult! Nu trebuie sa aduci nimic, trebuie doar sa ai pofta de mancare. Te pup si promit ca iti pregatesc salata cu prima ocazie.
RăspundețiȘtergereMi-e dor de vara si de rosiile din gradina...
RăspundețiȘtergere