joi, 11 octombrie 2012

Saratele cu branza si chimen.




Ingrediente:

  • 500g branza sarata
  • 500g untura/margarina/unt
  • 500g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • susan sau chimen
  • un galbenus de ou pentru uns




Mod de preparare:


  1. Se framanta aluatul  cu toate ingredintele mai putin galbenusul de ou si susanul.
  2. Se pune la rece pentru minim jumatate de ora.
  3. Se intinde o jumatate de cm .    
  4. Se unge cu galbenusul batut, se presara susan/chimen sau de ce nu telemea rasa sau cascaval.
  5. Se taie la ce latime doriti.
  6. Se coc la foc iute pana se rumenesc.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************