Saratele cu branza si chimen.
Ingrediente:
- 500g branza sarata
- 500g untura/margarina/unt
- 500g faina
- 2 lingurite praf de copt
- susan sau chimen
- un galbenus de ou pentru uns
- Se framanta aluatul cu toate ingredintele mai putin galbenusul de ou si susanul.
- Se pune la rece pentru minim jumatate de ora.
- Se intinde o jumatate de cm .
- Se unge cu galbenusul batut, se presara susan/chimen sau de ce nu telemea rasa sau cascaval.
- Se taie la ce latime doriti.
- Se coc la foc iute pana se rumenesc.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************