miercuri, 19 septembrie 2012

Snitel de porc




INGREDIENTE:

  • 300g pulpa de porc
  • 5-6 linguri faina
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 1 lingurita mustar
  • ulei pentru prajit





MOD DE PREPARARE:

  1. Se feliaza carnea
  2. Se pun feliile de carne intr-o punga si se bat cu ciocanul de snitele. Folosim folia de plastic pentru ca in felul asta putem sa subtiem feliile de carne cat vrem fara a le rupe.
  3. Se adauga pe carne condimentele si sare.
  4. Ungem cu putin mustar fiecare bucata de carne in parte- mustarul are rolul de a fragezi carnea si de a-i imbogati gustul.
  5. Punem intr-o farfurile faina iar in alta bol batem ouale  cu putina sare.
  6. Eu procedez in felul urmator: dau carnea prima data prin faina apoi prin oul batut si le pun in tigaie in uleiul incins. In tigaie trebuie sa fie ulei suficient cat sa acopere snitelul.



7. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servetel absorbant pentru a se scurge de ulei.


8. Eu le-am servit cu o garnitura de legume la gratar, dar merg si cu piure, orez cu legume sau cu salata.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************