duminică, 9 septembrie 2012

Valdostana



INGREDIENTE:

  • 1 piept de pui
  • 4 felii de sunca de pui
  • 4 felii de cascaval
  • 8 rondele de rosii
  • ½ lingurita de cimbru
  • faina,
  • ulei
  • sare, piper,
  • 1 ceapa mai mica
  • 100 g de ciuperci
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingura de apa
  • 2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE:



1.  Pieptul  de pui se taie in 4, se pune intre folia de plastic si se bate pentru a se subtia si     intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire. 
2. Se sareaza si pipereaza, se da prin faina.
3. Se  pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, 2-3 minute pe fiecare parte. 
5. Se scoate si se lasa 5 minute pe servetel pentru indepartarea grasimii in
exces.
 6.Tocam ceapa marunt si o punem la sotat, cand devine aurie adaugam ciupercile si
cimbru si mai lasam putin pe foc.

                              

7. Montam preparatul nostru dupa cum urmeaza:

 Peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura adaugam  cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.

                   
                                 
8. Inainte sa-l dam la cuptor  amestecam 2 linguri de pasta de tomate, 2 linguri  ulei
de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il
punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 1 80 de grade 20-25 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************