duminică, 30 septembrie 2012

Varza cu carne de porc





Ingrediente:

  • 1 varza mai mare
  • 400g carne de porc mai grasa
  • 3 rosii
  • piper
  • foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 1 legatura de marar.

Mod de preparare:

  1. Curatam ceapa, morocvul si ardeiul.
  2. Taiem ceapa si o punem la calit in ulei,
  3. Adaugam morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete.
  4. Le calim putin.
  5. Adaugam carnea spalata si taiata bucati potrivite.
  6. Le lasam sa putin sa se prajeasca putin carnea si adauam varza tocata.
  7. Amestecam sa nu se lipeasca varza de cratita.
  8. Potrivim de sare si adaugam piperul si foile de dafin.
  9. O lasam pe foc pana isi lasa suc varza si se inmoaie carnea.
  10. Dupa care o punem la cuptor 30-40 de minute.
  11. Dupa acest interval, adaugam rosiile taiate cubulete, amestecam si mai lasam 10 minute la cuptor.
  12. Scoatem cratita si presaram mararul tocat.
Servim cu ardei iute si cu mamaliga.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************