Varza cu carne de porc
- 1 varza mai mare
- 400g carne de porc mai grasa
- 3 rosii
- piper
- foi de dafin
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- ulei
- 1 legatura de marar.
Mod de preparare:
- Curatam ceapa, morocvul si ardeiul.
- Taiem ceapa si o punem la calit in ulei,
- Adaugam morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete.
- Le calim putin.
- Adaugam carnea spalata si taiata bucati potrivite.
- Le lasam sa putin sa se prajeasca putin carnea si adauam varza tocata.
- Amestecam sa nu se lipeasca varza de cratita.
- Potrivim de sare si adaugam piperul si foile de dafin.
- O lasam pe foc pana isi lasa suc varza si se inmoaie carnea.
- Dupa care o punem la cuptor 30-40 de minute.
- Dupa acest interval, adaugam rosiile taiate cubulete, amestecam si mai lasam 10 minute la cuptor.
- Scoatem cratita si presaram mararul tocat.
Servim cu ardei iute si cu mamaliga.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************