luni, 15 octombrie 2012

Bulete de cartofi cu branza









Ingrediente:

  • 500g cartofi
  • 300g telemea
  • 1 ou
  • 2 linguri faina sau pesmet
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit


Mod de preparare:

  1. Fierbem cartofii in coaja.
  2. Ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja.
  3. Ii pasam foarte bine si ii amestecam cu telemeaua care la randul ei a fost pasata.
  4. Potrivim de sare daca mai e cazul, adaugam piper si un ou.
  5. Amestecam  totul foarte bine si adaugam 1-2 linguri de faina sau pesmet, depinde de consistenta compozitiei.
  6. Buletele se pot praji in ulei incins, rapid ca sa nu se dezintegreze sau se pot pune la cuptor in tava cu hartie de copt pana se rumenesc.
  7. Se pot servi ca atare sau ca parte din aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************