miercuri, 17 octombrie 2012

Carnati in aluat


Ingrediente:
  • 3 carnati subtiri si lungi (cabanosi, de ex.)
  • 300g foetaj patiserie congelat


Mod de preparare:

  1. Incalzim cuptorul.
  2. Taiem aluatul in fasii de 1.5cm si carnatii in fasii de max 5cm.
  3. Infasuram aluatul in jurul carnatilor.
  4. Asezam rulourile in tava si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
  5. Le scoatem din cuptor cand s-au rumenit.
  6. Sunt foarte bune si calde si reci.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************