luni, 29 octombrie 2012

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • putin marar verde
  • 200g branza telemea
  • 3 linguri smantana
  • piper
  • sare
  • ulei de masline



Mod de preparare:

  1. Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
  2. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.
  3. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.
  4. II curatam de coaja si ii scobim cu grija.
  5. Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.
  6. Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii  cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
  7. Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.
  8. II scoatem cand s-au rumenit  si ii servim cu smantana.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************