Ciuperci la tigaie
Ingrediente:
- 500g ciuperci champinion
- 1 ceapa potrivita
- 3 linguri vin alb(eu am pus roau ca nu am avut altceva) :))
- cateva fire de patrunjel
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Spalam ciupercile si le taiem felii nu foarte subtiri.
- Incingem uleiul, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul.
- le salam pe foc pana scade sucul lasat de ele.
- Aproape de final condimentam si presaram patrunjel tocat marunt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************