luni, 15 octombrie 2012

Ciuperci la tigaie

Ingrediente:

  • 500g ciuperci champinion
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri vin alb(eu am pus roau ca nu am avut altceva)  :))
  • cateva fire de patrunjel
  • ulei de masline 
  • sare 
  • piper


Mod de preparare:
  1. Spalam ciupercile  si le taiem felii nu foarte subtiri.
  2. Incingem uleiul, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul.
  3. le salam pe foc pana scade sucul lasat de ele.
  4. Aproape de final condimentam si presaram patrunjel tocat marunt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************